پیام تبریک فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی(ره) به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در پیامی 31 شهریورماه آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

سلام بر شهدا و سلام بر خانواده شهدا؛ سلام بر ایثارگران، رزمندگان، آزادگان، جانبازان عزیزی که پا در زمین شلمچه و طلائیه گذاشتند و در زیر آفتاب سوزان وقتی آب قمقمه شان تمام شد، قمقمه ها را خاک کردند تا یاد آب نیفتند. سلام بر کبوترانی که خلعت زیبای شهادت را پوشیدند و پر به آسمان گشودند.

امروز تمام ملت ایران اسلامی به گونه ای در دفاع مقدس سهیم هستند، عده ای جانشان را فدا کردند و در بهشت در پیشگاه خداوند روزی می خورند. عده ای دست و پا و چشم خود را هدیه کردند و شهدای زنده و موتور محرک ما در مقابله با جنگ نرم دشمن هستند. و عده ای مالشان را هدیه کردند تا رزمنده ای را توان جنگیدن بخشیدند و امروز ما هفته دفاع مقدس را جشن می گیریم تا با برنامه های متنوع یاد و خاطره آن عزیزان را گرامی بداریم. عزیزانی که در زمین آسمانیان را به حیرت آوردند و برای ما غیرت و حیاء و عفت عزت به ارمغان آوردند.

فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را خدمت همه مردم شهید پرور ایران، همکاران خدوم و زحمتش کش بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی و دانشجویان، اساتید، کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی و همه بسیجیان عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.

• تاریخ انتشار : 1397/06/31

زندگي كوتاه است و هنر طولاني . بقراط