16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان و دست اندر کاران تعلیم و تربیت و تعالی علم و دانش تبریک گفت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکتی دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه جامعه و خدمت است.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاشهای خالصانه و بیدریغ اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد.

وظیفه همه ما مبتنی بر مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به صلاح علم و تقوا و دانش و بصیرت است که امید است در سایه سار رهنمودهای مقام عظمای ولایت توفیقات بیشتری حاصل و شاهد گسترش بیداری اسلامی در جهان باشیم.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

امید است دانشجویان و اساتید گرامی در سراسر کشور عزیزمان ایران اسلامی با بهره گیری از فرهنگ ناب علوی گام های ارزشمندی را در جهت دستیابی به اهداف علمی، فرهنگی و اجتماعی بردارند.

• تاریخ انتشار : 1397/07/01

هر كه شد محرم سر در حرم يار نماند هر كه اينكار ندانست در اين كار بماند