عید سعید فطر مبارک باد

سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین 15 خرداد تسلیت باد

پیام مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت هفته دولت و شهادت شهیدان رجایی و باهنر

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمد رضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت را گرامی داشت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

هشتم شهریور، یادآور کوچ دو پرستوی سبک بال رفته تا افق عرش، رجایی و باهنر است؛ دو معلم بزرگ، دو آموزگار وارسته که پیشه شان انسانیت و خلوص بود. به راستی که شهیدان گرانقدر این روز، اسطوره کامل خویشتن سوزی و اخلاص بودند. که مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) در تبیین شخصیت این دو بزرگوار فرمودند: (شهید رجایی و شهید باهنر، حقا" و انصافا" دو چهره انقلابی و مومن و خالص بودند و زندگی و شهادتشان درس آموز بود).

آری بی شک تمام مسئولان و مدیران می باید با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر، آنان را الگوی خود قرار داده و در راه تعالی میهن اسلامی، گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در زمینه های مختلف به ویژه در حوزه علم و دانش در راستای سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فراهم آورند.

در پایان اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و  بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به عموم جامعه دانشگاهی، مدیران و کارمندان خدوم و متعهد بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان و اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری حضرت خامنه ای(مد ظله العالی)، و ادامه راه شهدای جهاد علمی تا رسیدن به جایگاه رفیع علمی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

• تاریخ انتشار : 1397/06/04

نتيجه اراده ضعيف، حرف است و نتيجه اراده قوي، عمل است. گوستاولوبون