پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت فرا رسیدن اعیاد قربان و غدیر

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی امام خمینی: دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیدن اعیاد قربان و غدیر را به جامعه دانشگاهی،همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

عید قربان پاک ترین عیدها است عید سر سپردگی و بندگی است. عید برآمدن انسان از خاکسترهای خویشتن خویش است. عید قربان عید نزدیک شدن دلهایی است که به قرب الهی رسیده اند. عید قربان عید برآمدن روزی نو و انسانی نو است. غدیر یک روز نیست یک تاریخ است یک نوع عقیده و فکر است و نشان دادن خورشید است. غدیر یعنی دست انسان در دست ولی خدا و امام معصوم و بیمه شدن از طاغوتها، یعنی تداوم رسالت. غدیر عید عدالت و رهبری است، عید انسانیت و کمال طلبی است، غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی (ع) است.

هیچ انسانی بدون آزمایش الهی از این سرای فانی بیرون نرفته و از دروازه مرگ عبور نخواهد کرد.امتی که پاسدار عید قربان ها و غدیر خم ها باشد؛ عاشوراهای مظلومیت و کربلاهای خون و شهادت را شاهد نخواهد بود و ولایت در غربت و تنهایی نخواهد ماند.عید قربان و عید غدیر خم با نماز و عبادتش با ذکر و دعایش با قربانی و صدقات و احسانش، بستری برای جاری ساختن مفهوم عبودیت و بندگی است.

اینجانب صمیمانه فرارسیدن عید سعید قربان روز تجلی کمال انسانی و رسیدن انسان به سر منزل مقصود و روز عید غدیر خم روز امامت و ولایت را خدمت جامعه دانشگاهی،همکارانم در بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک و تهنیت عرض مینمایم.

خوشا روایت بسم الله بر گلوی خویش خواندن و کلمه توحید را بر تخت پادشاهی قلب نشاندن.

• تاریخ انتشار : 1397/05/30

يك دوست وفادار، تجسم حقيقي خداوند است. ناپلئون بناپارت