پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)، دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در پیامی سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را گرامی داشت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

بسم االله الرحمن الرحیم

مِنَ المؤمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقوا مَا عَهَدوااللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَّن قَضَی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَّن یَنتَظِروَمَا بَدَّلُوا تَبدِیلاً

از مؤمنان مردانی هستند که بر پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود را دگرگون نکرده اند.(سوره احزاب آیه 23)

سلام بر بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شهدای عزیزمان، ایثارگران و خانواده های معزز آنها، همچنین سلام بر آزادگان سرافراز میهن اسلامی که صبورانه اسارت را تحمل نموده و با تأسی به سید الساجدین حضرت امام سجاد(ع) و حضرت زینب(سلام الله علیها) با سرافرازی به آغوش میهن بازگشتند.

26 مردادماه روزی سراسر افتخار و غرور و برگ زرین دیگری بر صفحات کتاب قطور انقلاب اسلامی و یادآور ایامی است که آزادگان عزیز ما این وارثان و یادگاران شهدا به آغوش میهن اسلامی بازگشتند. آزادگانی که الگو واسوه ایثار، رشادت و صبر و مقاومت و پایداری برای نسل امروز انقلاب هستند.

اینجانب فرارسیدن این روز بزرگ را به راست قامتان بزرگ دفاع مقدس و خانواده های ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

• تاریخ انتشار : 1397/05/25

انسان زائيده شرايط نيست، بلكه خالق آن است. بنيامين ديزرائيلي