16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

پیام دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به مناسبت فاجعه خونین هقتم تیر و سالگرد شهادت شهید بهشتی و هفتاد و دو یار باوفایش

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه پیامی را به مناسبت فاجعه خونین هقتم تیر و سالگرد شهادت شهید بهشتی و هفتاد و دو یار باوفایش صادر کرد که به شرح ذیل می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

هفتم تیرماه هر سال یادآور شهادت مظلومانه دکتر بهشتی و 72 تن از یاران باوفایش می باشد..

فرازهای تابناک تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مرهون ایثار و استقامت ملت مؤمن و قهرمانی است که جان را در راه آرمانهای الهی نثار کرده اند تا یادمان رشادت هایشان میراث معنوی و پشتوانه ای مستحکم و بی بدیلی از حقیقت و عدالت باشد. بلند آوازگی این حماسه ها در خاطر قدرشناس ملت، طنینی جاودان دارد و راه پرصلابت شان، شکوهی بی مانند را به ارمغان آورده است.

شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی(ره)، یکی از علما و اساتید برجسته حوزه علمیه و صاحب اندیشه و تفکر در حوزه اخلاق و فقه بود که در عرصه مبارک اقتدار و عزت این ملت غیور، نقشی بی بدیل داشت و حضور او در صحنه های مختلف این انقلاب سترگ، پررنگ و برجسته بود. این شهید عزیز و والامقام، در سالهای پیش از پیروزی انقلاب با کلام نافذ خود، در آگاهی و هوشیاری آحاد جامعه و تشویق آنان به مبارزه با رژیم  ستمشاهی می کوشید تا جائیکه رنج زندان و شکنجه دژخیمان رژیم طاغوتی پهلوی را به جان خرید. این شخصیت ممتاز پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به عنوان یکی از علمداران فضیلت و بیداری  به تبیین اهداف مقدس این انقلاب بزرگ همت گمارده و در این مسیر از آزارهای دشمنان نظام در امان نبود تا جائیکه دشمنان مقدس جمهوری اسلامی، وجود نازنین این اندیشمند و مبارز  بزرگ و روشنگریهای او را مانعی بر سر راه تحقق اهداف پلید خود دیدند و سر انجام او را مظلومانه به شهادت رساندند.

حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در بزرگی و عظمت آیت الله شهید بهشتی چنین فرمودند:

• بهشتی، مظلوم زیست و مظلوم مرد و خار در چشم دشمنان اسلام بود.
  • مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان برمن معلوم بود.
  • بهشتی، یک ملت بود.
  • من بیش‏تر از بیست سال ایشان را می‏شناختم و برخلاف آن چه این بی‏انصاف‏ها در سراسر کشور تبلیغ کردند و مرگ بر بهشتی گفتند، من او را یک فرد متعهد، مجتهد، مدیر، علاقه‏مند به ملت، علاقه‏مند به اسلام و به درد بخور برای جامعه خودمان می‏دانستم.
  • من بیش‏تر از بیست سال است که آقای بهشتی را می‏شناسم و در این مدت، حتی ندیدم یک کلمه ازکسی غیبت کند.

و رهبر معطم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای نیز در تبیین مظلومیت و شخصیت والای این شهید بزرگوار فرموده اند:

• بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد، به خاطر این‏که در دوران زندگی‏اش کسی به عمق و والایی شخصیت این مرد پی نبرد. شهید بهشتی واقعا یک انسان برجسته‏ای بود در همه ابعاد.

پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی(ره) و هفتاد و دوتن از یاران باوفایش، از آحاد مردم شهید پرور، دعوت می نماید تا در برنامه هایی که به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره این شهیدان والامقام اجرا می گردد، فعالانه حضور یافته و بار دیگر با آرمانهای والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای گرانقدر اسلام و انقلاب اسلامی تجدید پیمان نمایند.

• تاریخ انتشار : 1397/04/07

زندگي سقوطي است افقي.ژان كوكتو