ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک

شهادت امام جعفر صادق(ع) تسلیت باد

پیام دکتر محمدرضا گروسی فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه بمناسبت قیام تاریخ ساز 15 خرداد، و سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی امام خمینی: دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در پیامی قیام تاریخ ساز 15 خرداد و سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی(ره) را تسلیت گفت.

متن کامل این پیام را در ادامه بخوانید:

خرداد ماه اشک و غم است و زخمی دارد که هرگز التیام نخواهد یافت. خرداد ماه ماتم و غم است . ماتم در عزای والا مردی که در سایه مردانگی و تدبیرش هویت پنهان خویش را بازیافتیم. خرداد ماه اشک و آه است در وداع مردی که با آمدنش شب های تاریک و بی ترانه ما را به صبح دل انگیز و سپید رهایی مبدل ساخت.

پانزدهم خرداد، نقطه عطفی است در تاریخ معاصر؛ یادگاری است از پیوند معنوی توده های عظیم مردم کشور ما؛ واکنشی است از احساس عمیق مذهبی ملّت ایران ؛ نمایشی است از به پا خاستن مردمی که می خواستند ظلم و ستم را از بُن بر کنند؛ تجسّمی است از تاریخ اسلام و درجه ای است برای سنجش فداکاری و از خودگذشتگی انسان هایی که به دنبال آرمان الهی حرکت می کنند. پانزده خرداد، روز قیام خونین مردم جان بر کفی است که به نام اسلام و برای اسلام به میدان آمدند تا سلطه طاغوتیان را از کشورشان برچینند.

در بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی معلم و طبیب دلها در حالی به سوگ آن عزیز می نشینیم که به واسطه لطف بیکران الهی، رهبری فرزانه و درس آموخته مکتب امام خمینی رضوان الله تعالی علیه سکان هدایت رهبری ملت آزاده ایران و مسلمانان جهان اسلام را بر عهده گرفته و در پرتو عنایات حضرت ولی عصر ارواحناله الفدا به منزلگاه سعادت هدایت می نماید.

اینجانب ضمن بزرگداشت سالروز قیام خونین 15 خرداد، سالگرد ارتحال جانگداز حضرت امام خمینی (ره) را به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، جامعه دانشگاهی، همکارانم در بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی و همه بسیجیان تسلیت عرض می نمایم.

و همچنین از کلیه بسیجیان تقاضا دارم با حضور گسترده و عاشقانه خود در مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) بار دیگر با آرمان های امام راحل و نیز رهبر معظم انقلاب وفادارانه تجدید بیعت کنیم.

• تاریخ انتشار : 1397/03/13

كسي كه داراي عزمي راسخ است، جهان رامطابق ميل خويش عوض مي كند.گوته