ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک

شهادت امام جعفر صادق(ع) تسلیت باد

چهارم خرداد روز دزفول، روز ملی مقاومت و پایداری گرامی باد

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه با صدور بیانیه ای چهارم خرداد روز دزفول، روز ملی مقاومت و پایداری را گرامی داشت. چهارم خرداد سالروز مقاومت مردم دزفول برابر موشک باران عراق در جنگ تحمیلی است که موجب شد این روز، روز ملی مقاومت و پایداری در تقویم رسمی کشور ثبت و دزفول به عنوان پایتخت مقاومت ایران نامگذاری شود.

مردم شهید پرور دزفول مدت هشت سال دفاع مقدس با وجود اصابت موشک بر شهر، همزمان بخش های تخریب شده را بازسازی می کردند و اراده رژیم بعثی در خالی کردن شهر و درهم کوبیدن آن را به یکی از آرزوهای دست نیافتنی متجاوزان مبدل کردند. در این مدت باوجود موج تبلیغی و تهدیدات گسترده رژیم بعث عراق و بلندگوهای شبانه روزی حامیان آنان، اهالی دزفول هرگز تسلیم ‌نشدند و هر هفته همراه رزمندگان به امامت آیت الله قاضی، نماز جمعه را در این شهراقامه می‌ کردند. این شهر در دوران جنگ بارها مورد هجوم و موشک ‌باران رژیم عراق بود تا آنجا که آن را با نام شهر موشک‌ها یاد کرده‌اند.

دشمن بعثی با ۱۷۶ موشک، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما دزفول را مورد اصابت و حمله قرار داد و بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی و تجاری در این شهر تخریب شد.

در مزار شهدای دزفول، قبری است که به خواسته شهید ساده درست شده است.

و با سیمان روی آن با انگشت نوشته شده است:

دشمن بعثی ۲ لشکر از ۶ لشکری که برای حمله به خاک میهنمان آماده کرده بود، مامور فتح دزفول کرد تا خوزستان را دور بزند و درنهایت این استان را به تصرف خود درآورد و اگر مقاومت مردم دزفول نبود، خوزستان سقوط می کرد، عملیات فتح المبین وجود نداشت و مقدمه آزاد سازی خرمشهر فراهم نمی شد.

دزفول در مقاومت قهرمانانه اش ۲ هزار و ۶۱۰ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد که از این تعداد ۲۵۰ شهید از سه روز تا ۱۰ سال داشتند.

به پاس مقاومت عزتمندانه این شهر در سال ۱۳۶۵، دزفول به عنوان شهر نمونه معرفی شدو لوح زرین آن در یکی از میدان های شهر نصب شد.

امام خمینی (ره) در پنجم اردیبهشت سال ۶۲ در پیامی به مردم دزفول فرمودند: شما دزفولی ها امتحان دادید و از این امتحان خوب بیرون آمدید، شما دِین خود را به اسلام ادا کردید.

پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه

• تاریخ انتشار : 1397/03/04