ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک

ولادت ثامن الائمه حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع) مبارک باد

بیانیه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در بخشی از این بیانیه آورده است: آزادسازی خرمشهر حاصل وحدت و یکپارچگی ملی‌ و همدلی و همزبانی مردم‌ و مسئولین و مرحله نوینی از مقاومت و ایستادگی پیروزمندانه ملت ایران در برابر نظام سلطه و استکبار است.

متن کامل این بیانیه را در ادامه مطلب بخوانید.

سوم خرداد، سالروز فرا رسیدن طنین گلبانگ "انا فتحنا لک فتحا مبینا " برفراز گنبد مسجد جامع خرمشهر و  سر برآوردن آزادی و آزادگی از خون جوانان می باشد.

عملیات الی بیت‌المقدس که حماسه بزرگ فتح خرمشهر را در سوم خرداد سال 1361 رقم زد‌، نقطه به ثمر نشستن تغییر استراتژی و مدیریت جنگ بعد از حذف بنی‌صدر در عرصه‌ی دفاعی کشور در دوران جنگ تحمیلی بشمار می‌رود که واکاوی آن می‌تواند الگوهای موفقی در عرصه‌ی نبردهای آینده فراروی ملت ایران و مدافعان سرزمین اسلامی‌مان‌، در برابر توطئه‌ها و تهدیدات دشمنان انقلاب و میهن اسلامی قرار دهد.

این روز یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان، استقامت و پایداری ملت ایران، شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان، خمینی کبیر (ره) است که فرمودند:  " خرمشهر را خدا آزاد کرد " .

سوم خرداد ماه یادآور خون های پاکی است که برای نشاندن نهال آزادی در خرمشهر بر زمین این دیار ریخته شد و ما هرگز از یاد نمی بریم که استقلال و آزادی امروز ایران، حاصل جانفشانی شهیدان و ایثارگرانی است که درس آزادگی را در مکتب حسین بن علی (ع) فرا گرفتند و این روز یادگاری است از حماسه های آنان.

پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، حماسه سوم خرداد را به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و کلیه بسیجیان و آحاد مردم تبریک گفته و به روح بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و همه شهیدانی که در این راه خون خود را نثار کردند درود می فرستد و توفیقات روز افزون برای نیل به اهداف مقدس نظام اسلامی را از درگاه حضرت باری تعالی مسئلت دارد.

• تاریخ انتشار : 1397/03/03

اگر ايمان از ميان رود همه چيز از ميان مي رود. مثل آلماني