رحلت حضرت رسول اکرم(ص) تسلیت باد

شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد

برگزاری همایش دانشجویی روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، روز چهارشنبه 1397/2/27 همایشی دانشجویی توسط دانشجویان رشته روابط عمومی این مرکز به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی با حضور دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره)، دکتر مجید رعیتی، دکتر مهدی گنجی و جمعی از اساتید و دانشجویان این رشته برگزار گردید.

در این همایش که متولی برگزاری آن دانشجویان بودند، از دکتر محمدرضا گروسی، دکتر مجید رعیتی و دکتر مهدی گنجی با اهدای لوح تقدیر توسط دانشجویان تجلیل به عمل آمد.

• تاریخ انتشار : 1397/02/29

آب هرگز راهش را گم نمي كند. بانتويي