پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به همه مسلمین بویژه ملت شهید پرور ایران، خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک گفت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

"شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ"

رمضان، ماه عبادت‌، ماه نیایش‌ و ماه بندگی‌‌های خالصانه فرا رسید و خداوند متعال فرصت حضور در بهترین ماهش را بر ما ارزانی داشت تا با بهره‌گیری از تعالیم جان بخش الهی و تأسی از سیره پیامبر اکرم‌‌‌(ص) و ائمه اطهار‌(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه‌های پر برکت این ماه صیقل دهیم و از لحظه‌های ناب دعا و تزرع لذت مهمانی پروردگار را درک ‌نمائیم.

ماه رمضان، فرصتی برای دعا و شب زنده‌داری است که عشق ملکوتی و انس با محبوب را پدید ‌آورده و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان فرو می‌ریزد.

خودسازی در فرهنگ اهل بیت علیهم‌السلام شامل کنترل تمام رفتارها و گفتارهای انسان در چارچوب دستورات خداست. کنترل اعضاء و جوارح و نفس بر اساس بایدها و نبایدهای قرآن و سنت، مصداق خودسازی اسلامی و الهی است و روایات مکرری یادآوری کرده اند که روزه‌داری، فقط به خوردن و آشامیدن مربوط نیست، بلکه مهم کنترل انسان بر نفس اماره و مراقبت از روح است.

امیداورم همگی از سفره پربرکت فیوضات الهی در این ماه مبارک به نحو مطلوب بهره‌مند شویم و با تهذیب نفس و خضوع و خشوع در قبال پروردگار جهانیان، دل‌ها و جان‌ها را در زلال رحمت واسعه الهی جلا داده محیطی سرشار از نشاط و معنویت در این مرکز دانشگاهی ایجاد کنیم.

حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران، نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه را به همه مسلمین بویژه ملت شهید پرور ایران، خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بارالها از تو می‌طلبیم آنچه بندگان شایسته‌ات از تو خواستند و به تو پناه  می‌بریـم از آنچه بندگـان خـالصت به تو پنـاه بـردند.

• تاریخ انتشار : 1397/02/26

در هر كاري شرط اساسي داشتن ارادهاي قوي است با اراده اي قوي شرايط ديگر چندان اهميت ندارد. گوته