ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک

ولادت ثامن الائمه حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع) مبارک باد

برگزاری چهارمین دوره طرح دانشجویی ختم گروهی قرآن کریم در مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) ویژه نیمه اول ماه مبارک رمضان

نظر به استقبال دانشجویان، اساتید و همکاران محترم مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) و ختم چند دوره کامل قرآن کریم به صورت گروهی در ماه های مبارک رمضان سنوات گذشته، چهارمین دوره طرح ختم گروهی قرآن کریم در نیمه اول ماه مبارک رمضان به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مشارکت روابط عمومی و امور فرهنگی این مرکز برگزار می گردد.

بدینوسیله از دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) و خانواده های محترمشان که علاقمند به شرکت و ثبت نام در چهارمین دوره طرح ختم گروهی قرآن کریم هستند، می‌توانند در ایام نیمه اول ماه مبارک رمضان، همه روزه از ساعت 9 لغایت 15 با شماره تلفن‌های 66415949 و 66415932 (16 خط)  داخلی 103 و 104 آقای عاشوری  و یا داخلی 501 و 502 روابط عمومی  تماس حاصل کنند و یا شماره صفحه یا صفحات و یا شماره جزء قرآن کریم را که مایل به خواندن آن هستند به پست الکترونیک به آدرس ek.markaz@gmail.com  ارسال نمایند.

علاقه‌ مندان می‌توانند با پذیرش یک یا چند صفحه و یا یک جزء قرآن در این طرح معنوی شرکت کنند.

• تاریخ انتشار : 1397/02/24

انسان تنها يا فرشته است يا حيوان . مثل ايتاليايي