ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک

ولادت ثامن الائمه حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع) مبارک باد

مرکز آموزش علمی-کاربردی امام خمینی(ره) درسالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری بابرگزاری " جشن مدرس " از مقام مدرسین مرکز تجلیل به عمل آورد

در سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی صاحب الزمان(عج) مرکز آموزش علمی-کاربردی امام خمینی(ره) با برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم از مقام شامخ معلم در روز دهم اردیبهشت ماه در سالن همایش های هتل پارس با حضور مدیران ارشد بنیادشهیدوامورایثارگران و دانشگاه جامع علمی- کاربردی  جناب آقایان حجت الاسلام کاویانی راد معاون فرهنگی وآموزشی و آقایان پاکدل، دکترفقیه، خاوندی مشاورعالی رئیس بنیاد ومدیران کل آموزش و نوسازی بنیادشهیدوامورایثارگران و دکتر معصومیان و مهندس قامشلو مدیرکل و معاون محترم دفترگسترش دانشگاه جامع علمی- کاربردی با اهداء لوح تقدیر و هدایای فرهنگی تجلیل به عمل آورد.

این مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی چند از آیات قرآن کریم آغاز و در ادامه مراسم آقای دکتر گروسی رئیس مرکز با درود به روح پرفتوح رهبر فقیدانقلاب اسلامی یادو خاطره شهید مرتضی مطهری را گرامی داشتند و با تحیت  به مدرسین محترم مرکز از حضور ایشان  تقدیر به عمل آوردند ،ایشان درادامه به تاسیس مراکز کاربردی روان شناسی، کارآفرینی و پژوهشی در دانشگاه اشاره نمودند

وی در ادامه عنوان کرد کارکنان این مرکز با وجود همه کاستی‌ها با دل و جان در خدمت جامعه ایثارگری بوده‌اند و ویژگی خاص این مرکز، فعالیت در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که ما تمامی موفقیت‌هایمان را مرهون زحمات مدرسان و مسئولان ارشد بنیاد هستیم که همیشه به دنبال توسعه کمی و کیفی این مرکز می باشند.

پس از آن حجت الاسلام کاویانی راد رئیس ستاد برنامه ریزی شاهد و ایثارگر بنیاد شهید وامور ایثارگران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن روز معلم گفت : قطعاً عزیزتر از افرادی که به برکت وجودشان انسان‌ها را تعلیم داده و تربیت می‌کنند نمی‌توان یافت، بنابراین برگزاری این مراسم گامی ارزشمند برای تکریم از اساتید و معلمان عزیز است

وی افزود: امیدواریم همه اساتید ثمرات تلاش‌های خود را در عرصه تعلیم و تربیت مشاهده کنند و ثمره تلاش این عزیزان تربیت شاگردانی باشد که با مشاهده موفقیت‌های آن‌ها، لذت تعلیم و تربیت و گسترش فرهنگ در جامعه احساس شود.
وی  در پایان سخنان خود از رییس این دانشگاه که تاکنون در این مرکز ابتکار، خلاقیت، نوآوری و سلیقه به کار بردند قدردانی کرد.

گفتنی است در این مراسم از اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی امام خمینی (ره) تقدیر به عمل آمد و از خانم‌ها مخلصی ، خزعلی و آقایان سبحانی به‌عنوان مدرسان برتر و آقای دکتر گروسی تجلیل شد.

• تاریخ انتشار : 1397/02/15

در هر كاري شرط اساسي داشتن ارادهاي قوي است با اراده اي قوي شرايط ديگر چندان اهميت ندارد. گوته